Google’da en çok aranan sanatçılarda Leonardo da Vinci ilk sırada

İngiltere merkezli Ken Bromley Art Supplies, 2020 yılında Google'da en çok aranan sanatçıları gösteren “Dünyanın En Popüler Sanatçıları” haritası hazırladı. Açıklanan verilere göre Leonardo da Vinci, 2020 yılının en çok aranan sanatçısı oldu.

DUVAR - Korona virüsü salgını nedeniyle tüm dünyada birçok müze ve sanat galerisi kapatıldı. Birçok sanatsever, dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini çevrimiçinde takip etmek zorunda kaldı.

İngiltere merkezli Ken Bromley Art Supplies, 2020 yılında Google'da en çok aranan sanatçıları gösteren “Dünyanın En Popüler Sanatçıları” haritası hazırladı.

Haritalar, Google Anahtar Kelime planlayıcı kullanılarak Şubat 2021'de ArtSupplies.co.uk tarafından analiz edildi. En popüler sanatçılar, her sanatçı için her ülkede 2020 arama verileri kullanılarak bulundu.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' Makas açıldı: Bankalar ne kadar faiz veriyor? Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı Bedelli askerlik, engelli aylığı, kıdem tazminatı: Maaşlar değişti