Google'da kişisel bilgiler nasıl kaldırılır?

Google, ev adresi, e-posta adresi, kimlik ve telefon numarası gibi iletişim bilgilerinin kaldırılmasının talep edilebilmesine olanak sağlanacağını açıkladı.

DUVAR - Google, internette yapılan arama sonuçlarından kullanıcıların tanınmasını kolaylaştıran ev adresi, e-posta adresi, kimlik ve telefon numarası gibi bilgileri kullanıcı talebiyle kaldıracağını duyurdu. Peki Google'ın kullanıcılara sunduğu bu yeni imkanlar nasıl kullanılır? Kullanıcılar Google Arama sonuçlarından kişisel bilgilerinin kaldırılması için neler yapabilir?

Yeni politikasını resmi blogundan duyuran şirket, Google Arama'da kullanıcıların çevrim içi görünürlükleri üzerinde "daha fazla söz sahibi" olmasını amaçladığını söylüyor. Bu kapsamda kullanıcıların oturum açmak için kullandığı gizli bilgilerinin arama sonuçlarından kaldırılması mümkün hale geliyor.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin geri ödemesi Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu En dayanıklı arabalar seçildi: Alman markası öne çıktı İBB duyurdu: İşte İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri Fatih Portakal asgari ücreti hesapladı: 'Verirler mi?' 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda