Görevden alınan MHP Manisa İl Başkanı: Farklı bir siyasi partiden teklif aldım

Genel Merkez tarafından görevden alınan MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, başka bir partiden teklif yapıldığını belirtti. Teklifi kabul etmediğini aktaran Öztürk, "Bundan sonra da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in yolunda, Ülkücü Harekete gönül vermeye ve hizmet etme noktasındaki çalışmalarımız devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Abone ol

DUVAR - MHP Genel Merkezi'nin görevden aldığı MHP Manisa Başkanı Erkan Öztürk açıklama yaptı. Başka bir partiden teklif aldığını belirten Öztürk, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı veya Yunusemre Belediye Başkan adaylığı konusunda teklif sundular. Ancak bundan sonraki süreçte inanmış olduğum Ülkücü hareket davasına bir nefer olarak hizmet etme yolunda çalışmalarımı sürdüreceğim" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 25 Ocak'ta Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk’ün görevden alındığını, il teşkilatının da geçici olarak kapatıldığını açıklamıştı.

Görevden alınmasının ardından ilk açıklamasını bugün yapan Erkan Öztürk, "İl başkanlığı görevimiz süresince il yönetimim ile birlikte her zaman Lider-Teşkilat-Doktrin kuralına uyarak görevimizi yerine getirdik. Bundan sonra da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in yolunda, Ülkücü Harekete gönül vermeye ve hizmet etme noktasındaki çalışmalarımız devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Başka bir partiden teklif geldiğini aktaran Öztürk, şöyle devam etti:

"Bu süreçte Manisa da farklı bir siyasi partiden tarafıma ulaştılar. Bana Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı veya Yunusemre İlçesi Belediye Başkan adaylığı konusunda teklif sundular. İlgili siyasi partinin bu teveccühleri için kendilerine teşekkür ederim. Ancak bundan sonraki süreçte inanmış olduğum Ülkücü hareket davasına bir nefer olarak hizmet etme yolunda çalışmalarımı sürdüreceğim." (Kaynak: Öztürkler Haber)

MHP Manisa teşkilatı görevden alındı