Göztepe'den Ali Koç açıklaması: Yalnızca akredite kişilerin girebileceği alanlara izinsiz giriş yapılması kabul edilemez

İzmir kulübünden yapılan açıklamada, Ali Koç'a tepki gösterildi, "Maç devam ederken ve taraftarlarımızı provoke edecek şekilde izinsiz giriş yapılması asla kabul edilemez" ifadesi kullanıldı.

Abone ol

DUVAR - Bu sezon yeniden Süper Lig'e yükselen Göztepe, dün akşam Fenerbahçe ile oynadıkları maçta Ali Koç'a yapılan saldırı ile ilgili bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, "Yalnızca akredite kişilerin girebileceği alanlara – CEO'muz Kerem Ertan'ın tüm uyarılarına rağmen – maç devam ederken ve taraftarlarımızı provoke edecek şekilde izinsiz giriş yapılması asla kabul edilemez. Bu tür bir eylemin, Fenerbahçe'nin veya herhangi bir kulübün stadında gerçekleşmesi halinde doğuracağı olası sonuçları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" denildi.

Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:

"Saha içinde yaşanan, futbolla ilgisi olmayan bu görüntüleri kesinlikle tasvip etmediğimizi belirtir; 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında açıkça suç teşkil eden bu eylemin sorumlularının gerekli cezayı almaları için tüm hukuki adımları atacağımızı ve konunun takipçisi olacağımızı spor kamuoyuna saygıyla bildiririz."

(SOSYAL MEDYA)