Gucci ailesinden 'House of Gucci' filmine eleştiri: 'Al Pacino büyükbabama hiç benzemiyor'

Gucci ailesi, "House of Gucci" filmini aile üyelerinin doğru biçimde tasvir edilmemesi nedeniyle eleştirdi: 'Büyükbabamı uzun olmayan Al Pacino canlandırıyor ve bu onu şişman ve çirkin gösteriyor.'

Abone ol

DUVAR - Gucci ailesi, Ridley Scott'ın Gucci ailesini konu alacak yeni filmi "House of Gucci"nin oyuncu kadrosunun "utanç verici" olduğunu belirterek tepki gösterdi. 

Screen Rant'ın haberine göre, Scott’ın yeni projesi, Gucci'nin kurucusu Guccio Gucci'nin torunu olan ve 1983-1993 yılları arasında lüks moda evinin başkanlığını yapan Maurizio Gucci'nin vurularak öldürülmesinin ardından 1990'ların ortasında aile içinde patlak veren kargaşaya odaklanıyor. Patrizia Reggiani, eşi Maurizio Gucci'yi öldürmesi için bir katil kiralamış, 1998 yılında da cinayeti organize ettiği için hapse atılmıştı. 

Moda markasının kurucusu Guccio Gucci'nin torunlarının çocuklarından biri olan Patrizia Gucci, "House of Gucci" filminin kâr elde etmek amacıyla ailenin yaşadıklarını işlediğini düşünüyor. Gucci, ayrıca Al Pacino'nun filmin kadrosu için iyi bir tercih olmadığını belirterek, "Büyükbabam tüm Gucciler gibi çok yakışıklı bir adamdı. Uzun, mavi gözlü ve çok zarifti. Onu hiç de uzun olmayan Al Pacino canlandırıyor ve bu onu şişman, favorili ve gerçekten çirkin gösteriyor. Bu utanç verici çünkü Pacino, büyükbabama hiç benzemiyor" ifadelerini kullandı. 

Patrizia Gucci ayrıca, filmde Jared Leto'nun babası Paolo Gucci'yi canlandırmasından da memnun olmadığını söyledi. Gucci, Leto'nun canlandırdığı karakterin leylak rengi kadife elbisesinin ve dağınık saçlarının kendisini 'gücendirdiğini' dile getirdi. 

Çekimleri İtalya'da devam eden "House of Gucci"nin kadrosunda Adam Driver, Lady Gaga, Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek ve Jeremy Irons gibi isimler yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)