Gülçin Ergül ve Yasemin Yürük arasında 'Hepsi' tartışması: 'Bu egoyla hiçbir şey olmaz'

Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, Hepsi belgeseli ve 20. yıl konserini istemeyen Gülçin Ergül'e tepki gösterdi. Gülçin Ergül de Yürük'ün sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

DUVAR - Hepsi grubunun dağılmasının ardından kariyerine spor eğitmeni olarak devam eden Yasemin Yürük, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda "Şu an eğer olursa biyografi şeklinde bir projemiz var. Dijital bir platformda yayınlamak istiyoruz. Elimizde küçük yaşlardan beri olan birçok anı, fotoğraf ve video var. Bakalım hayırlısı" dedi. 

Birkaç ay önce de bu sene 20. yılları olduğunu belirten Yürük, "Hepsi grubunun belgesel projesi vardı, Gülçin Ergül ya da içimizden biri kabul etmedi" diye konuştu.

Haberin Devamı
BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Hangi üniversite, ne kadar zam yaptı?