Gültan Kışanak: Dayanışma için teşekkür ediyorum

Ablasının cenaze törenine katılan Kürt siyasetçi Gültan Kışanak, "Dayanışmayı her alana yaymak için mücadele eden herkese bir kez daha teşekkür ediyorum' dedi.

Abone ol

DUVAR - Kandıra F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, böbrek yetmezliğinden dolayı tedavi gördüğü sırada vefat eden ablası Zeynep Özer’in, Elazığ’daki cenaze törenine katılmasının ardından teşekkür mesajı paylaştı.

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre, Kışanak “Kürt halkına yönelik saldırıların yoğunlaştığı bir dönemde, birlikte mücadeleyi örmek için dayanışmayı güçlendirmek vazgeçilmez bir önemdedir. Dayanışmayı her alan yaymak için mücadele eden herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

'DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRMEK VAZGEÇİLMEZ BİR ÖNEMDE'

Yedi yıldır tutuklu bulunan Kışanak, ablasının vefatı dolayısıyla kendisini yalnız bırakmayanlara herkese teşekkür ettiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Bizi yalnız bırakmayan, acımızı paylaşan başta Kürt halkı olmak üzere Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi, Halkların Demokratik Partisi ve Demokratik Bölgeler Partisi yöneticileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, yol arkadaşlarımıza, dostlarımıza, vefakar halkımıza en içten duygularımla teşekkür ediyorum.

Kürt halkına yönelik saldırıların yoğunlaştığı bir dönemde, birlikte mücadeleyi örmek için dayanışmayı güçlendirmek vazgeçilmez bir önemdedir. Dayanışmayı her alan yaymak için mücadele eden herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” (HABER MERKEZİ)