Gümeli Belediye Başkanı, Hazar Ergüçlü'ye ev hediye etti: 'Dilber 'evim yok' diyordu'

Zonguldak’ın Gümeli beldesinde Hazar Ergüçlü’nün başrolünde oynadığı filmde yer alan ev, belediye tarafından yaptırılarak sete hediye edildi.

Abone ol

ZONGULDAK - Oyuncu Hazal Ergüçlü’nün yeni filminde kullanılan ev, belediye başkanı tarafından yaptırıldı. Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Gümeli beldesinde çekilen filmde kullanılan ev çekimlerden sonra ziyarete açılacak.

Gümeli Belediye Başkanı Aytaç Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oynadığı 'İnci Taneler' dizisinde 'Dilber' karakteriyle bilinen Hazar Ergüçlü için ev yaptıklarını duyurdu.

Tosun, şu ifadeleri kullandı: "Dilber 'evim yok' diyordu, ona Gümeli'mizin en güzel yerinde ev yaptık. Dilber karakteriyle hepimizin beğenisini kazanan aktrist Hazar Ergüçlü başrolü olduğu sinema filminin çekimini beldemizde ve bölüklü yaylamızda gerçekleştiriyor. Süreci en başından beri yakinen takip ediyor ve Gümeli Belediyesi olarak tüm desteği sağlıyoruz. Bugünde film setini yerinde ziyaret ederek tüm sinema emekçilerimize başarılar diledik. İlk günden beri söylediğimiz bir şey var Gümeli'mizi sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya tanıtacağız. Ayrıca çekimler bittikten sonra film için yaptığımız bu ev halkımız ziyaretine açılacaktır.”