Gündüz toz, gece karanlık: Sokakları mahalleliler aydınlatıyor

100’ü aşkın ailenin yaşadığı Antakya'daki Kışlasaray Mahallesi’ne giden yollarda aynı anda yıkım çalışması var. Gündüz tozdan gece de karanlıktan şikayetçi olan mahalleli, aydınlatmayı kendi yapıyor.

Burcu Özkaya Günaydın

HATAY - Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Kışlasaray Mahallesi’ne giden dört sokakta da ayı anda bina yıkma ve moloz taşıma faaliyeti başladı. Halihazırda 100’ü aşkın ailenin yaşadığı Kışlasaray’ın sokak lambalarına elektrik verilmiyor, mahallede internet de çalışmıyor.

Hava kararınca ve sabah erken saatlerde evden çıkan mahalliler, karanlık nedeniyle tedirgin olduklarını söylüyor. Bazı mahalleliler de sokağı aydınlatmak için binalarına taktıkları projektörleri kullanıyor.

Haberin Devamı
Türkiye'de yaşam süresi en uzun iller belli oldu Resmen başladı: Tüm marketlerden toplatılıyor Satışlar frene bastı, kampanyalarda vites yükseldi 1 yılda yüzde 125 arttı: Kira bedeli en yüksek iller belli oldu Uzmanı açıkladı: Güneşlenmek için ideal saat nedir? Dünyanın en iyileri belli oldu: İlk 25'te Türkiye'den tek takım var