Günlük kiralık dairede 'sevgili' oyunuyla öldürüldü: Tüm parasını çaldılar

Murat Arpapay, sevgili oyunu ile kandırılarak öldürüldü. İddiaya göre günlük kiralık daireye çağırılan Arpaçay, kimyasal ile öldürüldükten sonra evindeki tüm parası da çalındı. Zanlılar yakalandı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Bahçelievler'de Murat Arpapay'ın, 19 yaşındaki sevgilisi tarafından götürüldüğü bir apartta cesedi bulundu. Çete üyeleri tarafından eterle bayıltılıp damardan kimyasal sıvı verildiği belirlenen Arpapay'ın tüm parası da çalındı.

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, İstanbul'da yaşayan 57 yaşındaki Murat Arpapay'ın cesedi Şirinevler'de günlük kiralık dairenin olduğu apartın merdiven boşluğunda bulundu.

Polis yaptığı araştırmada, 19 yaşındaki Muhterem P.'nin sevgili gibi davranarak, Murat Arpapay'ı bir aparta götürdüğünü, burada bekleyen kişilerin ise Arpapay'ı önce eterle bayılttıklarını ardından da damardan enjekte ettikleri kimyasal ile öldürdüklerini belirledi.

Bahçelievler'de 26 Temmuz günü yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti; uzun yıllar İngiltere'de yaşayan Murat Arpapay, 1993 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yaptı.

Bahçelievler'de ailesine ait evde yine yurtdışındaki ailesinden her ay düzenli olarak gelen parayla yaşamını sürdürüyordu. Arpapay, evinin yakınında Ersen B.'ye ait kafeye de sık sık gidip zaman geçiriyordu. Ersen B., Arpapay'ın maddi durumunun iyi olduğunu öğrenince bir plan yaptı.

TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER

Ersen B., bir süre önce tanıştığı 19 yaşındaki Muhterem P. ve onun arkadaşı Serpil D.'yi Murat Arpapay ile tanıştırarak arkadaşlık kurmalarını sağladı. Bir süre sonra Muhterem P. ile sevgili oldu. Muhterem P., Murat Arpapay'ı Şirinevler'deki günlük kiralık bir daireye götürdü.

İçerde bekleyen Serpil D., Doğan S. ve Fatih E. Arpapay'a saldırıp darp etti. Biri burnuna eter koklatıp bayılttı, diğeri ellerine plastik kelepçe taktı. Bir diğeri de kolundan bir kimyasal sıvı enjekte etti. İddiaya göre, Ersen B. Arpapay'ın evine gidip tüm parasını da aldı. Daha sonra çete, cesedi camdan apartman boşluğuna atıp kaçtı.

Yapılan incelemede Arpapay'ın vücudunda kesici, delici ya da ateşli silah izine rastlanmadı. Adli Tıp Kurumu raporunda cesedin bilekleri ve bazı yerlerinde 'ekimozlar' olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler Muhterem P., Serpil D., Ersen B., Doğan S. ve Fatih E. tek tek tespit edildi.

Gözaltına alınan Muhterem P. ve Serpil D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (HABER MERKEZİ)