Gürcistan'da 'yabancı ajan' tasarısı protesto edildi: 'Bu, bağımsızlıkla ilgili'

Gürcistan'da iktidardaki Gürcü Hayali Partisi'nin geçen yıl protestolar üzerine rafa kaldırdığı 'yabancı ajan yasa tasarısını' yeniden parlamentoya getirmesi başkent Tiflis'te eylemlerle karşılandı.

DUVAR - Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te toplanan binlerce kişi, iktidardaki Gürcü Hayali Partisi'nin geçen yıl da Tiflis'te gösterilere neden olan 'yabancı etkinin şeffaflığı' konulu yasa tasarısını yeniden parlamentoya sunmasını protesto etti. Akşam saatlerinde parlamento binasının önünde toplanan göstericiler, 'yabancı ajan yasa tasarısı' olarak da nitelendirilen yasa tasarısının parlamentodan geri çekilmesini istedi.

Haberin Devamı
Çarşamba gününün akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG Ülke puanını Szymanski'nin golü kurtardı: Sıralama belli oldu Öğrencilerin en çok memnun olduğu üniversiteler belli oldu Haniye'ye suikast: 'İsrail nasıl İran’ın bu kadar derinine girebildi?' Hamas lideri Haniye'nin İran'daki son görüntüleri paylaşıldı Kredi kartlarında bir dönem sona erdi: Bankalar da tahmin etmemişti...