Hafta sonu planı yapanlar dikkat: Meteorolojiden birçok il için sağanak yağış uyarısı, İstanbul da var

Meteoroloji Marmara bölgesinde kuvvetli, Karadeniz, Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu için sağanak geçişleri beklendiğini duyurdu. Sıcaklıklar ise 5 dereceye kadar azalacak.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz ile Eskişehir, Çankırı, Giresun, Kars, Ardahan çevreleri ile Kütahya ve Ankara’nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz ile Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Kıyı Ege ile Doğu Akdeniz’de yer yer pus ve sis bekleniyor. 

Haberin Devamı
Bakanlık yayınladı: İşte sucuk diye eşek eti yediren firmalar Bakanlık tek tek ifşa etti: Hileli satış yapan tüm markaların listesi Konut kredisi güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi Faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Hafta sonu planı yapanlar dikkat: Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı Futbol tarihinde en yüksek piyasa değerine ulaşan futbolcular