Halil Umut Meler İzmir'e döndü

Hakem Halil Umut Meler, taburcu edilmesinin ardından İzmir Selçuk'taki evine ulaştı. Meler, hakemliği bırakıp bırakmayacağı ile ilgili bir soru üzerine "Daha sonra bu konuları açıklayacağım" dedi.

Abone ol

DUVAR - Ankaragücü-Rizespor maçının ardından Faruk Koca'nın saldırısına uğrayarak yaralanan hakem Halil Umut Meler bugün taburcu edilmesinin ardından İzmir'in Selçuk ilçesindeki evine ulaştı.

Maçın ardından iki geceyi Başkent'te özel bir hastanede gözetim altında geçiren 37 yaşındaki FIFA kokartlı hakem Meler, taburcu olduktan sonra özel araçla karayoluyla memleketi İzmir'in Selçuk ilçesine geldi.

Meler'i babası Bülent Meler başta olmak üzere, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, akrabaları, komşuları ve İzmir Futbol Hakemleri Dayanışma Derneği yönetimi karşılayıp çiçek verdiler. Halil Umut Meler, evinin önünde bekleyen yakınlarıyla tek tek sarılıp hasret giderdi.

MELER: SAĞLIK DURUMUM İYİ

Gazetecilerin soruları üzerine kısa bir açıklama yapan Meler, "Sağlık durumum iyi. Bir an önce evime gitmek istiyorum" dedi.

Meler, hakemliği bırakıp bırakmayacağıyla ilgili soru üzerine ise, "Beni UEFA'dan aradılar. Daha sonra bu konuları açıklayacağım. Şu an evimde dinlenmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Meler'in gelişi çok sayıda basın mensubu tarafından da takip edildi.

Halil Umut Meler'in 11 aylık bir bebeği bulunuyor. (SPOR SERVİSİ)