Halo'nun dizisi iptal edildi

Popüler bilgisayar oyunu Halo'nun dizisi ikinci sezondan sonra iptal edildi.

Abone ol

DUVAR - Paramount+, popüler bilgisayar oyunu Halo'nun televizyon dizisini iptal ettiğini açıkladı. İki sezonu yayınlanan olan dizinin devamı gelmeyecek.

WebTekno'nun aktardığına göre, diziyi devam ettirmeme kararı ile ilgili bir açıklama paylaşan Paramount+, "Bu iddialı seriyle son derece gurur duyuyuoruz. Xbox, 343 Industries ve Amblin Television'daki ortaklarımıza, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı David Wiener'e, yönetici yapımcı arkadaşlarına, Master Chief olarak Pablo Schreiber'in liderliğindeki tüm oyuncu kadrosuna ve yaptıkları her şey için harika ekibe teşekkür etmek istiyorum. Olağanüstü işti. Herkese bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı. 

Dizinin yapımcı ekibi, seriyi başka bir platforma taşımayı amaçlıyor.  Konuyla ilgili bir açıklama yapan 343 Industries,  "Halo serisinin küresel bir başarıya ulaşmasını sağlayan milyonlarca hayrana derinden teşekkür ediyoruz ve Halo evrenini gelecekte farklı şekillerde genişletme kararlılığımızı sürdürüyoruz. Geniş bilim kurgu evrenimizi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşturma konusundaki ortaklıklarından dolayı Amblin ve Paramount'a minnettarız” ifadesini kullandı.

Halo'nun dizisi, mart ayında ikinci sezon finalini yapmıştı.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)