Hasan Seymen: Veri akışı 56 dakikada kesildi

İYİ Parti ve HDP yöneticileri YSK'den veri akışının kesilmesi nedeniyle bu kuruma gittiler. Görüşmenin ardından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, veri akışının normale döndüğünü söyledi.

Abone ol

ANKARA - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Hasan Seymen, Yavuz Temizer, Ahmet Ersagun Yücel ile Genel İdare Kurulu Üyeleri Fuat Geçen, Nuri Okutan’dan oluşan heyet veri akışı problemi ile olarak bilgi almak ve durum tespiti yapmak üzere Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) gitti. HDP'den de Ankara milletvekili Filiz Kerestecioğlu aynı gerekçeyle YSK'ye gitti.

Görüşmenin ardından İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen ve beraberindeki heyet basın toplantısı düzenledi.

YSK temsilcileriyle görüştüklerini ve şu an veri akışının normal olduğunu söyleyen Seymen, “56 dakikalık bir kesinti yaşandı. İl, ilçe seçim kurullarından YSK’ya gelen verilerin kesilmesi nedeniyle aksaklık yaşandığını öğrendik. Bu veri akışının tekrar kesilmemesi temennimiz” diye konuştu. (DUVAR)