Hastalarını zehirliyordu: 'Ölüm Meleği' lakaplı seri katilin hikayesi

Onlarca hastayı öldüren Harvey, "İlk 15 cinayetimde yakalanmayınca, bunun benim hakkım olduğunu düşündüm. Kendimi hakim, savcı ve jüri olarak atadım. Ben de tanrıyı oynadım" demişti...

DUVAR - ABD'de asistan hemşire olarak görev yaptığı hastanelerde 'acılarına son vermek' bahanesiyle en az 37 hastayı öldürmekten suçlu bulunan Donald Harvey, 2017 yılında Ohio Hapishanesi'ndeki hücresinde darp edilmiş halde bulundu. Günler sonra, Harvey'nin hayatını kaybettiği açıklandı.

'Ölüm Meleği' lakabıyla tanının Harvey, her ne kadar 37 kişinin cinayetinden hüküm giyse de, daha önce verdiği ifadelerde en az 70 kişiyi katlettiğini itiraf etmişti.

İşte, John Wayne Gacy ve Ted Bundy gibi isimler ile beraber ABD tarihinin en korkunç seri katilleri arasında anılan Harvey'nin hikayesi...

Haberin Devamı
Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda 'Kızılcık Şerbeti'ne konuk olan oyuncular 2024'ün en iyi araçları seçildi: Japon ve Güney Kore markaları zirvede Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 3 milyon TL'nin geri ödemesi Uzman isim yanıtladı: Ev, araba ne zaman alınır?