Hataylılar seçim için geri dönüyor

Maraş merkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay'a seçim için Hataylıların dönüşü başladı. Pek çok seçmen oyunu kullanmak için şehre geldi.

Burcu Özkaya Günaydın

HATAY - 6 Şubat depremde çok fazla binanın yıkıldığı binlerce kişinin hayatını kaybettiği Hatay, depremden sonra boşalmıştı. Seçime bir gün kala Antakya’da sokaklar, çarşılar doldu taştı.

Oy kullanmaya gelen seçmeler, tarihi Uzun Çarşı’da dolaştı, hasret giderdi, alışveriş yaptı, sohbet etti. Aylar sonra birbirini gören birçok insan duygulu anlar da yaşadı. Depremin ilk günleri şehirden çıkıp, şehri ilk defa görenler, molozların hala kalkmamasına şaşırırken, kimisi gittikleri yerlerde mutlum olmadıklarından yakındı.

Haberin Devamı
Mevduat faizleri güncellendi: 1,5 milyon TL'nin aylık getirisi 'uçtu' İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Elinde dolar bulunduranlar... Dünyanın en iyileri belli oldu: İlk 25'te Türkiye'den tek takım var Akaryakıt fiyatları güncellendi: 11 Ağustos benzin, mazot fiyatları Satışlar frene bastı, kampanyalarda vites yükseldi Emekliler yılbaşında ne kadar zam alacak: Uzman isim açıkladı