Hava sıcaklıkları 5 derece birden düşüyor, Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarında 5 dereceye varan azalma olması beklenirken Meteoroloji Karadeniz ve Doğu Anadolu için sağanak, Marmara ve Ege için rüzgar uyarısı yaptı.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun illerinin iç kesimleri, Rize çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel sağanak yağışlı, Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz kıyıları, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun doğusunda kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
Hava sıcaklıkları 5 derece düşüyor, sağanak başlıyor Mahmud Abbas'ın TBMM konuşması gündem: 7 gazete tek manşet Benzin zammı tabelaya yansıdı: 16 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları Avrupa’da en çok satılan arabalar BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Bugün hangi filmler vizyona girecek?