Havaya ateş açan bekçi diğer bekçiyi vurdu

Malatya'da 'şüpheli' olduğu gerekçesiyle bir kişiye müdahale eden üç bekçiden biri havaya ateş açarken diğer bekçiyi başından yaraladı.

Abone ol

DUVAR - Malatya'da bir kişiye müdahale eden 3 mahalle bekçisinden biri diğer bekçinin silahından seken kurşunla, diğer iki bekçi de çıkan arbedede aldıkları bıçak darbeleri sonucunda yaralandı.

Malatya'da 'şüpheli' olduğu gerekçesiyle alkollü olduğu belirtilen bir kişiye müdahalede bulunan 3 bekçiden 1'i silahla vurulurken, 2 bekçi bıçak darbeleri sonucunda yaralandı. Yeşilyurt ilçesine bağlı Cevatpaşa Mahallesi'nde Polis Akademisi Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi önünde meydana gelen olayda 3 bekçi alkollü olduğu iddia edilen bir kişiye müdahale etmeye çalıştı. Bekçiler ile şüpheli şahıs arasında yaşanan arbedede, bekçilerden birinin havaya ateş açması sonucunda seken kurşunlardan biri bekçilerden birinin başını sıyırırken, diğer 2 bekçi de aldıkları bıçak darbeleri sonucunda yaralandı.

Yaralı bekçilerin hastaneye kaldırılmasının ardından alkollü olduğu iddia edilen şahıs gözaltına alındı. Olayın ardından, polis ekipleri olayın gerçekleştiği bölgede çok sayıda boş kovan ve 1 adet bıçak buldu. (MALATYA/ANKA)

CHP: Bekçiliğe değil, yürütmeye tabi silahlı kolluğa karşıyız

Bekçi Baba 1: Düdükler kimin için çalıyor?

Bekçi Baba 2: Önce sopa vardı!

Bekçilere kimlik sorma hakkı veren kanun komisyonda kabul edildi