Hayatını kaybeden şarkıcı Liam Payne'in otopsi raporu açıklandı

Arjantin'de konakladığı otelde balkondan düşerek ölen şarkıcı Liam Payne'in otopsi raporu açıklandı.

Abone ol

DUVAR - Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te konakladığı CasaSur Palermo Hotel'in 3. katında bulunan odasının balkonundan düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Liam Payne'in otopsi raporu açıklandı. 

Otopsi raporunda, 31 yaşında hayatını kaybeden şarkıcının düşmeden önce "yarı veya tam baygın halde olabileceği" kaydedildi. Payne'in ölüm nedeni, "birden fazla travma, iç ve dış kanama ve düşme sonucu kafatası yaralanması" olarak açıklandı. 

'DÜŞME ESNASINDA MADDE ETKİSİ ALTINDAYDI'

Olayın "şüpheli ölüm" olarak araştırıldığı belirtilen raporda, işaretlerin düşme esnasında Payne'in yalnız ve madde etkisi altında olduğuna işaret ettiği ifade edildi. 

Raporda ayrıca şu ifadeler yer aldı: "Adli tıp uzmanları, otopside tanımlanan 25 yaralanmanın yüksekten düşme sonucu oluşan yaralanmalarla örtüştüğünü bildirdi. Ayrıca kafatası ve beyin yaralanmalarının ölüme neden olmaya yeterli olduğunu; kafatası, göğüs, karın ve uzuvlardaki iç ve dış kanamaların ise ölüm mekanizmasına katkıda bulunduğunu belirtti."

'KENDİSİNİ KORUMA REFLEKSİ YOKTU'

Payne'in düşüş pozisyonun kendisini korumak için refleks bir duruş benimsemediğini kanıtlar nitelikte olduğunun saptandığı raporda, otel odasında yapılan incelemelerde de uyuşturucu ve alkollü içeceklerin yanı sıra çeşitli tahrip edilmiş eşya ve mobilyaların bulunduğu ifade edildi. 

Son olarak Payne'in vücudunda herhangi bir kötü muameleye maruz kaldığına dair bir kanıt olmadığı belirtilen raporda, şarkıcının ölümüne herhangi bir üçüncü tarafın karıştığına dair bir işaret de görülmediği ifade edildi. 

(ALINTI)