HBO'nun Emmy Ödüllü dizisi Euphoria, 3. sezon onayı aldı

HBO Max'in en popüler dizilerinden biri olan "Euphoria" üçüncü sezon onayını aldı. Dizinin başrollerinde Zendaya, Hunter Schafer, Sydney Sweeney, Alexa Demie gibi isimler yer alıyor.

Abone ol

DUVAR - Emmy ödüllü HBO dizisi "Euphoria" üçüncü sezon onayı aldı. Başrolünde "Dune", "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" ve "Malcolm and Marie" filmleriyle tanınan Zendaya'nın yer aldığı dizinin yaratıcılığını ABD’li oyuncu, yazar ve yönetmen Sam Levinson üstleniyor. 

İlk sezonu 2019’da izleyicilerle buluşan gençlik ve drama dizisinin yeni sezonu geçtiğimiz ay yayınlandı. Yeni sezonunun ilk bölümü yayınlandığı gün 2.4 milyon izleyiciye, daha sonra ise 14.9 milyon izleyiciye ulaşarak rekor kırdı ve HBO’nun en çok izlenen bölümü oldu. 

İKİNCİ SEZON FİNALİ 27 ŞUBAT'TA YAYINLANACAK

Bir grup lise öğrencisinin zorlu yaşam öyküsüne odaklanan dizinin 2. sezonunda Zendaya’ya Hunter Schafer, Nika King, Colman Domingo, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid, Austin Abrams, Algee Smith ve Chloe eşlik ediyor.

"Euphoria" 2. sezon finali 27 Şubat 2022 tarihinde yayınlanacak.