HDP'li Taşdemir'den Soylu'nun iddiasına cevap: Bunun kocaman bir yalan ve iftira olduğunu göstereceğiz

HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Garê'ye giden milletvekili' iddiasına cevap verdi: "Bu ülkenin İçişleri Bakanı güya bir kişinin anlatımlarına dayanarak ismimi veren bir açıklama yaptı. Bunun kocaman bir yalan ve iftira olduğunu göstereceğiz."

Abone ol

DUVAR- Meclis'te Garê operasyonuna ilişkin yaptığı konuşmada 'HDP'li bir vekilin Gara'ya gittiğini biliyoruz" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, o ismin Dilan Dirayet Taşdemir olduğunu iddia etti. 'Teslim olan bir PKK'linin anlatımları'nı dayanak gösteren Soylu "Gara’dan Mahmur’a gidileceği söyleniyor. Gara’dan birisiyle birlikte arabaya biniyorlar. Yanındaki diyor ki 'bunu tanıdın mı?', 'Hayır tanımadım' deyince bu Dilan Dirayet Taştemir, HDP Ağrı milletvekili diyor" dedi.

HDP'li Taşdemir'den Soylu'ya cevap da gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Taşdemir "Meclis Bu ülkenin İçişleri Bakanı güya bir kişinin anlatımlarına dayanarak ismimi veren bir açıklama yaptı. Bunun kocaman bir yalan ve iftira olduğunu göstereceğiz." dedi. (HABER MERKEZİ)