Heavy metal festivaline gitmek için huzurevinden kaçtılar

Almanya'da bir huzurevinde görevliler, sayım sırasında iki kişinin kayıp olduğunu fark etti. Kayıp iki yaşlı adam, heavy metal festivalinde bulundu.

Abone ol

DUVAR - Almanya'da iki yaşlı adam, Avrupa'nın en büyük heavy metal organizasyonlarından olan Wacken Açık Hava Festivali'ne katılmak için kaldıkları huzurevinden kaçtı! Cuma gecesi geç saatlerde konser alanında ikiliyi bulan polis, 'kafası karışık ve sersemlemiş halde olduklarını ama heavy metal festivalini sevdiklerinin çok açık olduğunu' belirtti.

Dithmarscher Huzurevi'ndeki görevliler, iki kişinin kaçtığını Cuma akşamı yaptıkları sayımda fark etti. Adı açıklanmayan heavy metal tutkunu huzurevi sakinleri polise haber verilmesinin ardından, sabaha karşı 3.00'te festival alanında bulundu. İkili başta dört gün süren festivalden ayrılmak istemedi ancak polis taksiyle kaldıkları huzurevine gitmeleri konusunda ikna etti. Yaşlı ikilinin festivale nasıl girdikleri, biletleri olup olmadığı henüz bilinmiyor. 1990'lı yıllardan bu yana yapılan festivalin bu yılki konukları arasında Danzig, Judas Priest, Hatebreed ve In Flames gibi gruplar yer alıyordu. (BBC TÜRKÇE)