Helikopter kazası kurbanları uğurlandı

Giresun’un Alucra İlçesi Tohumluk Köyü kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren asker ve sivil 7 kişinin cenazeleri, düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Abone ol

DUVAR - Askeri helikopterin bayramın birinci günü Giresun Alucra'da düşmesi sonucu Giresun İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sadettin Şahin, eşi Nihal Şahin, Pilot Yarbay Hilmi Özer, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru’nun eşi Nuran Doğru ve kızı Berrin Doğru, Jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Ünal Bayhan’ın eşi Didem Bayhan ve Uzman Çavuş Adem Kara’nın eşi Sema Kara yaşamını yitirdi. Kazada yaşamını yitirenler için bugün Ordu-Giresun Havalimanı’nda tören düzenlendi.

Törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Törende hem babası Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sadettin Şahin'i hem de annesi Nihal Şahin'i kaybeden Pelin Şahin, "İkinizi de kaybettim" diyerek ağladı.

Kaza kurbanları daha sonra toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi.

DHA