Hesabı ödemeden kaçan adam yargılanıyor

ABD'de bir adam randevularında hesabı ödemeden kaçtığı için yargılanıyor. Dolandırıcılıkla suçlanan adam için 16 yıl hapis istendi.

Abone ol

DUVAR - ABD Güney Kaliforniya'da bir adam tanıştığı kadınlarla yemeğe çıkıp hesap ödemeden kaçtığı için yargılanıyor. Dolandırıcılıkla suçlanan adam, 16 yıldan fazla hapis yatabilir.

Tanıştığı kadınları yemeğe çıkaran ve hesabı ödemeden restorandan kaçan 45 yaşındaki Paul Guadalupe Gonzales isimli adamın aynı yöntemle 6 kadını dolandırdığı kaydedildi. Savcılar, Gonzales'in kadınlarla tanışmak için çeşitli randevu uygulamalarını kullandığını ve tanıştığı kişileri Los Angeles'taki çeşitli restoranlarda 'yemeğe çıkararak' dolandırdığını belirtti. Gonzales, salı günü görülecek duruşmasında karara göre 16 yıldan fazla hapis cezası alabilir.

'TELEFON GÖRÜŞMESİ' BAHANESİYLE KAÇTI

İsmini vermek istemeyen ve Gonzales'le bu senenin başlarında buluştuğunu öne süren bir kadın, Gonzales'in yemekte 'bir bardak Pinot, karidesli bir Sezar salatası, biftek ve fırınlanmış patates' söylediğini açıklayıp adamın 'etin çoğunu yediğini' ve 'patateslerin yarısını bıraktığını' söyledi. Kadın, Gonzales'in 'bir telefon görüşmesi yapmak üzere' restorandan ayrıldığını ve geri dönmediğini ifade etti. (Kaynak: Sputnik)