Heyelan yol kesti, vekil mahsur kaldı: İlla bir can mı kaybetmemiz gerek

Şavşat Artvin karayolu dağdan düşen kayalar nedeniyle kapandı. Mahsur kalan CHP Artvin Milletvekili Bayraktutan Bu sorunun halledilebilmesi için illa bir canı mı kaybetmemiz gerekiyor” diye sordu.

Abone ol

DUVAR - Şavşat Artvin karayolu, önceki gün dağdan yola düşen dev kayalar nedeniyle kapandı. 

Şavşat ve Ardanuç ilçelerini ziyaret ettikten sonra Artvin Merkeze dönüş yolunda heyelan nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan da geceyi Ardanuç’ta geçirmek zorunda kaldı

Yol çalışmalarının devam ettiği bölgede açıklama yapan Bayraktutan şunları söyledi: “Akşamdan beri ne yazık ki Şavşat-Artvin karayolu kapalı. Artvin’in kaderi ne yazık ki bu yol üzerinde heyelanların gelmesi. Karayolları çalışanları insanüstü gayretle çalışma ve çaba gösteriyorlar, ama ne yazık ki bu kentin kaderi, bu kara kader yok olmuyor. Bu konudaki Türkiye Cumhuriyeti Parlamentosu’na, TBMM’ye vermiş olduğumuz bütün soru önergeleri cevapsız, yanıtsız kalıyor. Bu sorunun halledilebilmesi için illa bir canı mı kaybetmemiz gerekiyor? Yetkililerin duyarlılık göstermesini ve sürecin sonuçlanmasını talep ediyoruz.” (HABER MERKEZİ)