'Hırsızlar boğdu' dediği eşini kendisini öldürmüş

Yunanistan'da mayıs ayında eşi Caroline Crouch'u evlerine giren silahlı kişilerin boğduğunu iddia eden Babis Anagnostopoulos, Crouch'u öldürdüğünü itiraf etti.

Abone ol

DUVAR - Yunanistan'da 32 yaşındaki pilot Babis Anagnostopoulos, 20 yaşındaki eşi Caroline Crouch'u öldürdüğünü itiraf etti. Anagnostopoulos, 11 Mayıs'ta evlerine giren silahlı kişilerin Crouch'un öldürdüğünü ve 11 aylık bebeklerinin kafasına silah dayadıklarını ileri sürmüştü. Cinayetin detayları, akıllı saat ve telefondan elde edilen dijital verilerle çözüldü.

Geçtiğimiz ay Anagnostopoulos, evlerine silahlı hırsızların girdiğini söylemiş, kendisinin gözlerini ve ellerini bağlayan kişilerin daha sonra Crouch'u boğarak öldürdüğünü iddia etmişti. Bu kişilerin köpeklerini de öldürdüğünü söyleyen Anagnostopoulos, 15 bin euro nakit paralarının çalındığını öne sürmüştü.

'ELLERİM BAĞLI' DEDİĞİ SIRADA EVDE DOLAŞIYORDU

Anagnostopoulos'un ifadesindeki tutarsızlığı fark ettikten sonra, akıllı cihazların kontrol edildiğini aktaran yetkililer, bütün verileri bir araya getirerek bir zaman çizelgesi oluşturulduğunu belirtti. Akıllı saatinden elde edilen nabız verilerinde Crouch'un, Anagnostopoulos'un söylediği saatten daha önce ölmüş olduğu tespit edildi. Anagnostopoulos'un telefonunda ise, gözlerinin ve ellerinin bağlı olduğunu söylediği sırada evin içinde dolaştığı görüldü.

'İNANDIRICI GÖRÜNMESİ İÇİN HER ŞEYİ HAZIRLADI'

"Cinayet mahallinin bir soygun mahalli gibi görünmesi için her şeyi hazırlamış" diyen polis yetkilisi Costas Hassiotis, polisler eve gitmeden önce Anagnostopoulos'un kendi ellerini ve öldürdüğü Crouch'un ellerini bağladığını belirtti. Polis derneği başkanı Nikos Rigas da, "Zanlı, olay yerinin inandırıcı olmasını sağladı: Köpeği öldürdü ve bebeği, Crouch'un cesedinin yanına koydu" ifadelerini kullandı. Polisler, eve girdiklerinde köpeği evin trabzanına asılı halde bulduklarını söyledi. (DIŞ HABERLER)