'Hizmet ederken kimseye 'hangi partiye oy verdin' diye sormuyoruz'

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Biz hizmet ederken kimseye sormuyoruz ‘Hangi partiye oy verdin’ diye. Dolayısıyla siyaset başka bir şey hizmet başka bir şey" diye konuştu.

Abone ol

DUVAR - Kartal Belediyesi, Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi, Sabiha Bengütaş Kreşi ve Trafik Eğitim Parkı’nın açılışını düzenlediği törenle yaptı.

Kültür merkezinin ‘hizmette adalet’ vurgusundan dolayı çok önemli olduğunun altını çizen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB ile birlikte Kartal’da altyapı anlamında büyük bir atılım gerçekleştirdiklerini kaydederek önce Kartal meydanda yağmur suyu hattını 1 yılda değiştirdiklerini, ardından da Kartal’ın 20 mahallesindeki eksik altyapı yatırımlarını tamamladıklarını paylaştı.

Yüksel, sözlerine şöyle devam etti:

”Bu Kültür Merkezi’nin başkaca bir önemi daha var. Hizmette adalet derken artık bu 3 mahallenin gençleri, çocukları kadınları da kendi mahallesinde sinemaya ve tiyatroya gidecek, rahat bir kütüphaneye gelecekler ve onlar için hazırladığımız sinema tiyatrolarla, kültür sanat faaliyetleriyle buluşmuş olacaklar. Kültür Merkezi’mizin alt katında sizi sinema ve tiyatro ile buluşturuyoruz. Giriş katta belediye hizmetlerimiz yer alacak. Bir üst katta Kartal’ın en büyük kütüphanesi yer alıyor. Onun üst katında ücretsiz dershane hizmetimiz yer alıyor. Mustafa Necati Etüt Merkezi’mizden Türkiye birincisi çıkınca buradaki fonksiyonları düşünürken Kültür Merkezi’nin içinde bir de dershane eklemiş olduk. 3 katımızda çeşitli atölyeler, hobi salonları ve meslek edindirme kursları var. 4. katımızda ise 10. Gezegen Kafe’mizi açmış oluyoruz. Burada da bütçe dostu hizmet vermeyi amaç edindik. Kültür Merkezi’mizin bir diğer fonksiyonu da üç mahalleden de yoğun şekilde gelen bir talep doğrultusunda oluşturuldu. Komşularımızdan gelen talepler üzerine projemizde değişiklik yapıp taziye evi ekledik. Hemen yan tarafından girişi olan Taziye evini de yine bugün açıyoruz. Biz hizmet ederken kimseye sormuyoruz ‘Hangi partiye oy verdin’ diye. Dolayısıyla siyaset başka bir şey hizmet başka bir şey. Kültür Merkezi’miz hepimize hayırlı uğurlu olsun.”