Hollywood Reporter eleştirmenleri seçti: '21. yüzyılın en iyi 50 TV dizisi'

Mad Men'den The Sopranos'a, Succession'dan Breaking Bad'e... Amerikan sinema dergisi The Hollywood Reporter'ın eleştirmenleri 21. yüzyılın en iyi 50 TV dizisini seçti.

50. Sex and the City (1998-2004)

Altın Küre ve Emmy ödüllü HBO yapımı ikonik dizi, birbirinden farklı, 4 New Yorklu kadının arkadaşlıklarını, ilişkilerini ve hayatlarını konu alıyor. Modaya tutkun, şehre aşık bir yazar olan Carrie, sanat galerisi işleten, duygusal ve romantik Charlotte, kariyer odaklı, bağlanmaktan kaçan avukat Miranda ve ekibin en şehvetlisi, en özgüvenlisi, bir halka ilişkiler şirketinin patronu Samantha... Candace Bushnell’in kitabından uyarlanan Sex and the City’de Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ve Cynthia Nixon başrolleri paylaşıyorlar.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler