House of Cards yayından kaldırıldı

Aktör Anthony Rapp, 14 yaşındayken 'Oscarlı oyuncu Kevin Spacey'nin cinsel istismarına uğradığını' açıkladı. 'Olayı hatırlamadığını, fakat çok üzgün olduğunu' söyleyen Spacey'nin dizisi "House of Cards" Netflix tarafından yayından kaldırıldı.

Abone ol

DUVAR - Internet dizi ve film portalı Netflix, Kevin Spacey'nin, hakkındaki istismar suçlamasını kabul eden açıklamasının bir gün ardından, oyuncunun yer aldığı "House of Cards" projesini yayından kaldırdı.

Oscarlı bir oyuncu ekibinden oluşan "House of Cards"ın başrolünde Kevin Spacey yer alıyordu. Dizi 2018 yılında 13 bölümlük 6'ncı sezonla final yapacaktı.

Spacey'e tepki: Eşcinselliğin ne ilgisi var?

NE OLMUŞTU?

Star Trek filminden hatırladığımız Anthony Rapp, 1986 yılında kendisi 14 yaşındayken, Spacey'nin kendisine istismarda bulunduğunu Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Bunun üzerine bir açıklama yayınlayan Spacey, "30 seneden fazla zaman önce olmuş bu olayı, tüm dürüstlüğümle söylemeliyim ki, hatırlamıyorum. Ancak olaylar dediği gibi geliştiyse kendisine çok sarhoş olduğum zamanki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum" ifadelerine yer verdi.

Kevin Spacey'nin istismar açıklamasında eşcinsel olduğunu vurgulaması ise tepki çekti.

Kevin Spacey'den çocuk istismarı savunması: Hatırlamıyorum