Hürriyet, Erdoğan’la ilgili mezuniyet belgeleri yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite diploması ve mezuniyetine ilişkin belgeler paylaşıldı.

DUVAR - Hürriyet gazetesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite diploması ve mezuniyetine ilişkin belgeleri paylaştı. Haberde, İletişim Başkanı Fahrettin Altun kaynak gösterildi ancak Altun veya İletişim Başkanlığı konuyla ilgili herhangi bir paylaşım yapmadı.

Haberden saatler sonra İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yayınladığı "23-24 Mart Dezenformasyon Bülteni"nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite diplomasının olmadığı iddialarına yanıt verdi. "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üniversite mezunu olmadığı ve lisans diplomasının bulunmadığına yönelik iddialar doğru değildir" denilen bültende Hürriyet gazetesinin bugün paylaştığı belgeler kaynak gösterildi.

Belgelerin kaynağıyla ilgili farklı kaynak gösterimleri kafa karışıklığına neden oldu.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak? Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark