İbrahim Hacıosmanoğlu: Kesinlikle adaylıktan çekilmeyeceğim

TFF başkanlığı için Mehmet Büyükekşi ile yarışacak olan İbrahim Hacıosmanoğlu adaylıktan 'kesinlikle çekilmeyeceğini' açıkladı.

Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz'daki genel kuruluna sayılı günler kala daha önce başkan adaylığını açıklayan Servet Yardımcı, yaptığı yazılı açıklama ile TFF başkan adaylığından çekildiğini duyurdu.

Daha önce adaylığını açıklayan isimlerden İsmail Uyanık da adaylıktan çekildiğini açıklamıştı.

18 Temmuz tarihindeki genel kurulda mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile başkan adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu TFF'nin yeni başkanı olmak için yarışacak.

Kontraspor'a konuşan İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlıktan çekilmeyeceğini belirterek şunları söyledi:

"Kesinlikle biz çekilmeyeceğiz ve sonuna kadar gideceğiz. 100'ün üzerinde imza topladık. Türk futbolunda tertemiz bir sayfa açmaya geliyoruz. Göreceksiniz Türk futbolu bizimle seyir değiştirecek.

'ALİ KOÇ HAKKINDA SÖYLEDİKLERİM GERİDE KALDI'

Daha önce Ali Koç hakkında söylediğim şeyler geride kaldı. O defterleri tekrar açmaya gerek yok. Kimseyle kavga etmeye değil barış ortamında Türk futbolunu yönetmeye geliyoruz.

'BİZ HİÇBİR ZAMAN GERİ VİTES YAPMADIK'

Biz hayatımızda hiçbir zaman geri vites yapmadık ve yapmayacağız. Bu böyle bilinsin. Onlar çekilebilir ama biz yolumuz devam edeceğiz."

(SPOR SERVİSİ)