İçişleri Bakanlığı'ndan korona genelgesi: Neler değişecek?

İçişleri Bakanlığı 81 ile maske kullanımına ilişkin genelge gönderdi. Genelgeye göre açık alanlarda maske takma zorunluluğu kaldırıldı. Okul, hastane ve toplu taşımada maske zorunluluğu devam ediyor.

DUVAR - İçişleri Bakanlığınca Covid-19 önlemleri kapsamında hazırlanan genelge valiliklere gönderildi. Buna göre, açık alanlarda maske zorunluluğu kaldırılırken, sosyal mesafenin sağlanamadığı kapalı yerler ile her türlü toplu ulaşım aracında devam edecek. Genelgeye göre, aşısız veya aşı sürecini tamamlamayan, son 180 gün içinde hastalığı geçirmemiş kişilerden uçakla seyahatte negatif PCR test ibrazı uygulamasına da son verildi. Genelge şöyle:

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?