ICMAF Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali Bodrum’da 

ICMAF Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali, bu yıl 5. kez düzenleniyor. Program kapsamında, klasik müzik hocalarının yer aldığı MasterClass, 26 Temmuz-5 Ağustos'ta Bodrum'da yapılacak.

Abone ol

DUVAR - 5. ICMAF Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali, Maltepe Üniversitesi Konservatuvarı Müdürü Prof. Çiğdem İyicil’in yönetiminde gerçekleşecek. Festival, bu yıl pandemi koşulları nedeniyle sadece keman, viyolonsel ve flüt dallarında yapılacak. 

ICMAF Genel Sanat Yönetmeni Prof. Çiğdem İyicil ICMAF Bodrum ile ilgili, “ICMAF Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali’nin beşincisini bu yıl Bodrum’da düzenliyoruz. Bu güzel organizasyonu Nuri İyicil Uluslararası Klasik Müzik Derneği ve Maltepe Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Pandemi koşullarına rağmen bu akademinin devam edebilmesinde büyük payı olan Maltepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şahin Karasar ve Maltepe Üniversitesi Kurucusu Sayın Hüseyin Şimşek’e sonsuz teşekkür borçluyuz. ICMAF’in misyonu , iyi müziği ve eğitimini toplumun tüm katmanlarına, uluslararası nitelikte ve ayrıcalıksız bir biçimde ulaştırabilmek, bu mutluluğu beraberce yaşayabilmek ve yaşatabilmektir. Bu yolculukta sanata gönül vermiş destekçilerimiz ve siz müziksever dostlarımızla her zaman bir arada olabilmek dileğiyle.. ” açıklamasını yaptı. 

Program kapsamında, klasik müzik hocalarının yer aldığı MasterClass, 26 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Bodrum'da yapılacak. 

ICMAF AKADEMİ

Keman

Çiğdem İyicil
Fedor Rudin
Igor Pikayzen
Lukas David
Mehmet Yasemin

Flüt

Gülşen Tatu
Ayla Uludere

Viyolonsel

Nil Kocamangil