İddia: Hadi Özışık, tv100 ve HaberTürk'teki programlardan kovuldu

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in görüntülü görüşmelerini yayınlamasının ardından Hadi Özışık'ın, tv100 ve HaberTürk TV'de yorumcu olarak katıldığı programlarla ilişiğinin kesildiği öne sürüldü.

Abone ol

DUVAR - Sedat Peker'in, dün gece Twitter'da paylaştığı videoların ardından gündemin ilk sıralarına yerleşen internethaber.com'un kurucusu Hadi Özışık'ın tv100 ve HaberTürk TV'de yorumcu olarak katıldığı programlardan kovulduğu öne sürüldü. 
Medyakoridoru'nun haberine göre, tv100'de yayınlanan "Sağlı Sollu" programının yorumcularından olan Hadi Özışık'ın programla ilişiği kesildi. Haberde, kararın bu sabah tebliğ edildiği ve Özışık'ın yakın çevresiyle de durumu paylaştığı belirtildi.

ÖZIŞIK: KENDİ İSTEĞİMLE ARA VERDİM

Independent Türkçe'ye konuşan Hadi Özışık ise söz konusu iddiaları yalanlayarak, programdan kendi isteği ile ayrıldığını söyledi. Özışık, "Hakkımda soruşturma başlatıldı. Kanalı arayıp soruşturmam sonuçlanana kadar programa ara vermek istediğimi söyledim" dedi.
Moderatörlüğünü Ahu Özyurt'un üstlendiği programda Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır, Hadi Özışık ve Metin Özkan yorumcu olarak yer alıyordu.

Öte yandan Hadi Özışık'ın yorumculuk yaptığı HaberTürk TV'den de kovulduğu öne sürüldü.  

(HABER MERKEZİ)