Iğdır Valiliği'nden Ağrı Dağı için yeni güvenlik kuralları

İğdır Valiliği, Ağrı Dağları'ndaki etkinlikler için yeni güvenlik kuralları getirdi. Eğitimli personel ve bildirim zorunluluğu getirildi; kurallara uymayanlara ceza uygulanacak.

DUVAR -  Iğdır Valiliği, Büyük ve Küçük Ağrı Dağları’nda başta tırmanış olmak üzere yapılacak her türlü faaliyet için genel emir yayınladı. Faaliyet öncesi, faaliyet sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerin madde madde sıralandığı genel emire uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanacağı bildirildi. Valilik genel emrinde, tırmanış faaliyeti sırasında dağcılık sporları ile ilgili eğitim almış en az 1 kişi ve acil durumlarda ilk müdahaleyi yapacak temel ilk yardım belgesine sahip olan bir personel bulundurulmasının zorunlu olduğu bildirildi.

Haberin Devamı
Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları 7 kurumdan dolar tahmini: En iyi ihtimalle... Emeklilik sisteminde değişiklik geliyor: Yasa kalkacak mı?