İhtiyaç kredisi faizleri uçtu: 100 ve 50 bin TL'nin geri ödemesi...

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararının ardından bankalar da güncellemelerine devam ediyor. Hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizleri yükseldi.

DUVAR - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, geçtiğimiz hafta (TCMB) gerçekleştirdiği sürpriz faiz artışıyla politika faizini yüzde 45'ten yüzde 50'ye yükseltti. Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrası bankalar da hızla güncelleme yaptı. Bazı özel bankaların yeni müşterilerine sunduğu mevduat faizi oranları yüzde 57’ye kadar yükseldi. İhtiyaç kredisi faiz oranlarında da güncelleme yaşandı. Peki, 100 ve 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin 24 ay vadeli geri ödemesi ne kadara çıktı?

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?