İki ceset evde, bir ceset bahçede bulundu: 16 yaşındaki çocuk şüpheli

Bursa’da kendilerinden haber alınamayan 3 kişi, evde öldürülmüş halde bulundu. Cinayetleri işlediğinden şüphelenilen 16 yaşındaki torun gözaltına alındı.

Abone ol

DUVAR - Bursa'nın Orhaneli ilçesindeki bir evde, kendilerinden haber alınamayan 73 yaşındaki Mustafa Macar ile birlikte yaşadığı 70 yaşındaki Cavidan Aydın ve kimliği belirlenemeyen bir kişinin cesedi bulundu. 3 kişiyi bıçak ve baltayla öldürdüğü ileri sürülen Macar’ın 16 yaşındaki torunu M.K., gözaltına alındı.

Olay, 11 Ekim’de Orhaneli ilçesi Göynükbelen Mahallesi Karandere mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre anne ve babası ayrı olan, annesi Bursa’da yaşayan şüpheli torun M.K.'nın Göynükbelen Mahallesi’nde dedesi Mustafa Macar’a ait evde kaldığı, olay günü de yanındaki arkadaşlarıyla birlikte alkol alarak, yayla evine gittiği öne sürüldü. Çıkan tartışma sonrası dedesi ile birlikte yaşadığı kadını evin içinde bıçak ve baltayla öldüren M.K.nın, evin bahçesinde ise tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edildi. Evde de saçma izlerine rastlanırken, cenazeler, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Evde inceleme yapan ekipler mahalleye giriş ve çıkışları kapatırken, olayın ardından kaçan şüpheli M.K. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)