İki taksici bir müşteriye gitti, üç kişi yaralandı

Antalya'da bir müşterinin taksi talebi iki ayrı durağın sistemine düştü. Müşteri yüzünden tartışan ve biri emekli polis olan sürücülerin kavgasına diğer taksiciler de karıştı. 3 kişi hastanelik oldu.

Abone ol

DUVAR - Antalya'da Uber uygulaması kullanan bir müşterinin taksi talebi polislikten emekli olduktan sonra taksi şoförlüğüne başlayan Seyfi İzci'nin sistemine düştü. Seyfi İzci, müşteriyi almak üzere Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi'ne gitti. 

İzci burada beklerken aynı yere bir yolcu getiren başka bir taksi sürücüsü iddiaya göre İzci'nin müşterisini almak istedi. İki sürücü arasında çıkan tartışmaya bir süre sonra olayı gören diğer taksiciler de müdahale etti. Tartışma bir anda kavaya dönüştü. 

3 SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Kavgayı görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çok sayıda taksicinin karıştığı kavgada, darbedilen emekli polis memuru taksici Seyfi İzci, başından ve boynundan yaralandı. İzci Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralanan 2 taksici de hastaneye götürüldü. Ekipler, olaya tanıklık eden taksicileri de ifadelerine başvurmak üzere polis merkezine götürdü.

'BÖYLE BİR OLAY YAŞANMASI ÇOK ÜZÜCÜ'

İzci ile aynı durakta taksicilik yapan Ahmet Boz DHA'ya yaşananları şöyle anlattı: "Arkadaşımıza Uber çağrısı düşüyor. Biz de Uber çağrı sistemini kullanıyoruz. Arkadaş, bekleme noktasına gelince Uber'i iptal ediyor. O esnada buraya yolcu getiren farklı duraktan gelen taksici, Uber müşterisini alıyor. O da durumu fark edince 'Biz alacağız' diyor. Çevredeki esnaf arkadaşlar da 'Bu buranın müşterisi, bu alacak' diyor. Bizim arkadaş 'Bu yolcu bizim yolcumuz, biz alacağız' demiş. O esnada bir arbede yaşanıyor. Şoförler Odası'nın, cemiyetin, UKOME'nin burayı düzene sokmasını istiyoruz. Antalya'nın göbeğinde tam turizm zamanında, iş yapacağımız zamanda böyle bir olay yaşanması; çok üzücü."

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)