İletişim Başkanlığı'ndaki asansör kazasında 2 kişi yaralandı

Cumhurbaşkanlığı'na bağlı İletişim Başkanlığı'nın merkez binasında asansör kazası yaşandı. Su baskınının da gerçekleştiği kazada 2 kişi yaralandı.

Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Ankara Çukurambar’daki merkez binasında bugün asansör kazası yaşandı. DW Türkçe'den Eray Görgülü'nün haberine göre kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza öğle saatlerinde yaşandı. Kaza sonucu iki kişi asansörde mahsur kaldı, bu esnada asansörü su baskını da meydana geldi. Asansörde mahsur kalan iki kişi kurtarıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İletişim Başkanlığı'nın binası 25 kattan oluşuyor. Binanın bulunduğu alan, Ankara Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde 'FETÖ' üyesi olmakla suçlanan Akın İpek'e ait Atlantik AŞ'ye verilmişti. Yurt olarak inşa edilen bina ve şirkete 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında el konuldu. Bina önce Gençlik ve Spor Bakanlığı'na, ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına verildi. 2020 yılında ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın kullanımına tahsis edildi. (HABER MERKEZİ)