İlkokul arkadaşları 32 yıl sonra yine sınıfta buluştu

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 32 yıl önce ilkokulda sınıf arkadaşı olan 28 kişi, sınıfa dönüştürdükleri kafeden yeniden buluşarak anıları canlandırdı. 

DUVAR - Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesi Şenyuva İlkokulu'nda 1990 yılında sınıf öğretmeni olarak görev yapan Vedat Çalık, birçok öğrenciye eğitim verdi. Öğretmen Çalık, tayini Kayseri'ye çıkmasına rağmen Ardeşen'deki öğrencileri ile arasındaki iletişimi koparmadı. Aradan geçen yıllarda öğretmenlik yaptığı okulu unutmayan Çalık, 32 yıl önce elinde valiziyle geldiği kentte bu sefer ailesi ile tatile geldi.

DHA'nın haberine göre okulu ziyaret edip, beldede vakit geçiren Vedat Çalık, dinlenmek için girdiği kafede öğrencilerinin sürprizi ile karşılaştı.

Haberin Devamı
Kimler borçlarını yapılandırabilecek? Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli dizileri Tam liste belli oldu: Sahte gıda ürünü satan markalar halka açıklandı Kiralar uçtu: 10 ilde ortalama fiyat asgari ücreti geçti Benzin ve motorine zam geldi: 2 Ekim 2024 güncel akaryakıt fiyatları Anket: DEM Parti seçmeni hangi partilerle ittifak istiyor?