İmar affı neleri kapsıyor?

İmar Affı Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle beraber başvuru süreci de başladı. 31 Aralık 2017 tarihinden önceki yapıları kapsayan düzenlemede, başvuru sürecini tamamlayan ve aftan yararlanmak için gereken ücreti ödeyen vatandaşlara 'yapı kayıt belgesi' verilecek. Ancak herhangi bir imar hakkı getirmeyecek olan bu af neleri kapsıyor?

DUVAR - İmar Affı Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle beraber başvuru süreci de başladı. 31 Aralık 2017 tarihinden önceki yapıları kapsayan düzenlemede, başvuru sürecini tamamlayan ve aftan yararlanmak için gereken ücreti ödeyen vatandaşlara 'yapı kayıt belgesi' verilecek. Ancak herhangi bir imar hakkı getirmeyecek olan bu af neleri kapsıyor?

Haberin Devamı
Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' Makas açıldı: Bankalar ne kadar faiz veriyor? Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Çeyrek final gündem: '3-7-0 başka bir büyüklük' Çeyrek finale yükselen futbolcuların kutlamasından kareler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan herkese tebrik Barış Alper'e sitem