İnce'nin özür dilediği işçi: Bir anlık heyecanla sahneye fırladım

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin korumaların tavrı nedeniyle özür dilediği İsmail Kalkan, "Bir anlık heyecanla sahneye fırladım" dedi. Kendisinden özür dileyen İnce'ye teşekkür eden Kalkan, İnce ve görevlilerden zor durumda kaldıkları için özür diledi.

Abone ol

DUVAR - CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, dün İzmir'deki programında fotoğraf çekmek sahneye çıkan ve sahneden korumalar tarafından itilerek indirilen işçi İsmail Kalkan, bir anlık heyecanla sahneye çıktığını söyledi. Kalkan, "Çok heyecanlandım, ben özür diledim. Bir anlık heyecandan dolayı böyle bir şey yaşandı" dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında dün İzmir'e gitti. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ahmet Taner Kışlalı Parkı'nın Çiğli'deki açılışında Bayraklı Belediyesi'nde işçi olarak çalışan İsmail Kalkan, İnce'yle fotoğraf çekmek için sahneye çıktı.

İnce'yle fotoğraf çektiren Kalkan, İnce'nin korumaları tarafından sahneden itilerek indirildi. Görüntüleri ise sosyal medyada paylaşıldı ve korumaların tavrı ise tepki çekti. Bunun üzerine Muharrem İnce, bugün İsmail Kalkan'ı arayıp özür diledi.

İnce, telefon görüşmesinde, "Sahneye çıkınca koruma arkadaşlar sana biraz sert davranmışlar. Benim yanımda çalışanların sorumluluğu da bana aittir. Ben özür diliyorum onların adına, yok sen özür dileme. Kusura bakma olur mu. Haydi bütün aileye selam söyle" dedi.

'ÖZÜR DİLEYEREK, HALKIN CUMHURBAŞKANI OLDUĞUNU GÖSTERDİ'

Muharrem İnce'nin kendisini arayıp özür dilemesinden dolayı mahcup olduğunu söyleyen İsmail Kalkan, "Ben Muharrem İnce'ye büyük hayranlık duyuyorum. Kendisini çok seviyorum. Bir anlık heyecanla sahneye fırladım, fotoğraf çektirmek için" dedi.

Özür dilediği için İnce'ye teşekkür eden Kalkan, "Başta cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ve görevli arkadaşlardan kendilerini zor durumda bıraktığım için ben özür dilerim. Kendisi de beni arayıp özür dileyerek halkın cumhurbaşkanı olduğunu gösterdi. Çok heyecanlandım, ben özür diledim. Bu partinin üyesiyim. Bir anlık heyecandan dolayı böyle bir şey yaşandı. 24 Haziran'da hepimizin cumhurbaşkanı olacak" diye konuştu.