İnci Akü’den Emiralem Çilek Festivali kazananlarına akü hediyesi

İnci Akü, İzmir’in Menemen ilçesinde her yıl gerçekleştirilen Emiralem Çilek Festivali sponsorluğu kapsamında yapılan yarışmalarda ilk 3’e girmeye hak kazanan başarılı çiftçilere akü hediye etti.

Abone ol

DUVAR - İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa’nın markası İnci Akü, İzmir’in Menemen ilçesinde bu yıl 14. kez gerçekleştirilen ve Emiralem çileğini dünyaya tanıtmayı amaçlayan Emiralem Çilek Festivali’nde gerçekleştirilen yarışmalarda birinci olmaya hak kazanan üç çiftçiye akü armağan etti.

Bu yıl 11-12 Mayıs tarihlerinde düzenlenen festivale, İzmir ve çevresindeki ilçelerden yoğun bir ilgi olurken, yaklaşık 700 bin kişi katılım gösterdi. Şarkıcı Simge Sağın’ın sahne aldığı festival kapsamında, ‘En İyi Çilekli Pasta’, ‘En Güzel Çilek Tarlası’ ve farklı çilek türleri içinde ‘En Güzel Çilek’ gibi yarışma ve aktiviteler gerçekleştirildi.

Festivalin destekçilerinden biri olan İnci Akü, yarışmalarda başarılı olan ve birinciliğe hak kazanan 3 çiftçiye ‘İnci Akü Supr A Sentor’ traktör akülerini armağan etti. Yarışmalarda kazanan çiftçilere ödüllerini ise Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kaçar, Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Menemen İlçe Jandarma Komutanı Atilla Vurganer, Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş ve geçmiş dönem Emiralem Belde Belediye Başkanı Veli Dal takdim etti.