İndirimin ardından zam sinyali: Akaryakıt fiyatlarında en iyimser tahmin

Akaryakıt fiyatlarında geçtiğimiz hafta 3 kez indirime gidildi. Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, akaryakıta zam geleceğinin sinyalini verdi.

DUVAR - Geçtiğimiz hafta brent petrol 2018'den bu yana en uzun haftalık kayıp serisine doğru ilerlerken akaryakıt fiyatları tarafında peş peşe indirimler geldi.  7 Aralık 2023 Perşembe gününden itibaren geçerli olan akaryakıt indirimi ile motorin fiyatlarına 1 lira 30 kuruşluk indirim uygulandı. Ardından 8 Aralık'tan itibaren 88 kuruşluk bir indirim daha yapıldı. Motorine gelen indirimlerden sonra bir gelişme de benzinde yaşandı ve 9 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarında 1 lira 65 kuruşluk indirime gidildi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler