'İngiliz Bill Gates' aranıyor: Sicilya açıklarında batan lüks tekneyle ilgili neler biliniyor?

'İngiliz Bill Gates' olarak anılan milyarder Mike Lynch ile 18 yaşındaki kızı Hannah'nın da içerisinde bulunduğu 56 metrelik yat, Porticello limanı yakınlarında alabora olmuştu.

DUVAR - İtalya’nın güneyinde, Sicilya adasının Porticello limanı yakınlarında pazartesi sabaha karşı şiddetli fırtına ve hortumda batan lüks teknede kaybolan 6 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Kayıplar arasında, İtalya basını tarafından “İngiliz Bill Gates” olarak anılan teknoloji milyarderi Mike Lynch ile 18 yaşındaki kızı Hannah, Morgan Stanley International'ın başkanı Jonathan Bloomer ve çok uluslu hukuk firması Clifford Chance'tan ABD'li avukat Chris Morvillo da bulunuyor.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin geri ödemesi Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu En dayanıklı arabalar seçildi: Alman markası öne çıktı İBB duyurdu: İşte İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri Fatih Portakal asgari ücreti hesapladı: 'Verirler mi?' 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda