İngiltere'de canlı yayında hadım görüntüleri yayınlayan 'Nullo' tarikatına baskın

İngiltere'de canlı yayında hadım etme görüntüleri yayınlayan bir tarikata baskın düzenlendi. Evde üç gün kalan polis çok sayıda bilgisayar ve kanıta el koydu.

Abone ol

DUVAR - İngiltere'de üyelerinin hadım edilme görüntülerini sosyal medyadan canlı yayınlayan ve 'Nullo' isimli tarikata polis baskını düzenlendi. Başkent Londra'nın kuzeyinde bir evi basan polis, yedi kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Tarikatın söz konusu görüntüleri paralı üyelik alan kişilere canlı olarak yayınladığı belirtildi. İngiliz polisi, evde üç gün boyunca arama yapıldığını ve çok sayıda bilgisayar ile kanıta el konduğunu duyurdu. Tarikat liderinin 'Hadım eden' anlamındaki 'The Eunuch Maker' lakabını kullandığı, hadım etme işleminin söz konusu evin bodrum katında abonelerle canlı yayında paylaşılarak yapıldığı belirtildi.

İngiliz basınına göre tarikat, dokuz sene önce penisini ve testislerini ameliyatla aldırıp lüks bir yemek davetinde misafirlerine 'servis eden' aseksüel Japon sanatçı Mao Sugiyama'dan esinlenmiş olabilir. 

İngiliz basını 'Nullo' hareketinin son yıllarda popüler hale geldiğini, aşırı vakalarda insanların 'yamyam eğilimi veya cinsel arzuları' nedeniyle kendi istekleriyle hadım olduklarını, tarikatın üyelerinin büyük kısmının ise kendilerini ne erkek ne de kadın oalrak gördükleri için bu yolu tercih ettiklerini yazdı. Buna göre, dünya çapında 15 bin gönüllü Nullo tarikatı üyesi olduğu düşünülüyor. (DIŞ HABERLER)