Instagram'a yeni özellikler geliyor

Instagram'a, önümüzdeki günlerde yeni güncelleme gelecek. Güncelleme ile yorumları devre dışı bırakma özelliği kullanımda olacak.

Abone ol

DUVAR - Popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram'a, yeni özellikler geliyor. Instagram'ın CEO'su Kevin Systrom, yeni özelliklerle güvenliği arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

ShiftDelete'in haberine göre, fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'a önümüzdeki günlerde yeni bir güncelleme geliyor.  Şirketin CEO'su Kevin Systrom duyurduğu yeni özelliklerle birlikte Instagram'ın daha güvenli olması hedefleniyor.

YORUMLAR DEVRE DIŞI BIRAKILABİLECEK

Yorumları devre dışı bırakma özelliği artık bütün kullanıcıların hizmetinde olacak. Bu özellik, daha önceden ünlüler dahil olmak üzere çok kısıtlı bir kullanıcı kitlesi tarafından kullanılabiliyordu.

Kullanıcılar, herhangi bir gönderi eklerken son aşamada "Gelişmiş Ayarlar" butonuna tıklayarak, yorumları kapatmak için gerekli olan seçeneği bulabilecekler. Aynı zamanda güncelleştirme ile birlikte artık yorumlar da, gönderiler gibi beğenilebilecek.

Yeni güncelleme ile Instagram hesabını gizli olarak kullananlar, takipçilerinden birini listeden çıkarttığı zaman, bu kişi herhangi bir bildirim almayacak.

PSİKOLOJİK DESTEK

Güncelleştirme ile birlikte, paylaştığı gönderi veya yaptığı yorumlardan, psikolojik zorluklar yaşadığının düşündüğünüz kişiyi Instagram'a bildirilebilecek. Instagram ekibi raporları sürekli inceleyecek. Ekip, bu kişileri fark ettirmeden onlara yardımcı olabilecek yerlerle iletişime geçirecek.

Güncelleme, gelecek haftalarda mobil platformlarda yayında olacak.