İnternet alışverişine dikkat: Koronadan kaçarken soyulmayın

Korona virüsü salgını nedeniyle kapalı ve toplu alanlardan uzak durulunca, yemek siparişi, market ve mağaza alışverişi, banka işlemleri gibi bir çok ihtiyaç internet üzerinden yapılıyor. 62 milyon internet kullanıcısının olduğu Türkiye’de, dolandırıcılar da artan internet trafiğinden faydalanmaya çalışıyor.

DUVAR - Korona virüsünün Türkiye’de ilk olarak 11 Mart’ta saptanmasının ardından, salgına yakalanmamak için mümkün olduğunca evlerinden çıkmayan insanlar, ihtiyaçlarının önemli bir bölümünü internet üzerinden karşılıyor. Alışveriş merkezleri ve mağazaların kapalı olması, online alışveriş sitelerine ziyaretleri artırırken, banka şubelerinde sıra beklemek istemeyen ve nakit para kullanmaktan çekinenler mobil bankacılık uygulamalarını daha çok kullanmaya başladı.

Haberin Devamı
BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Hangi üniversite, ne kadar zam yaptı?