iOS 18 güncellemesi geliyor: iPhone'larda değişmesi beklenen 24 özellik

Apple'ın 10 Haziran'da tanıtması beklenen iOS 18 Beta güncellemesi ile iPhone'lara da yeni özellikler gelmesi bekleniyor.

DUVAR - ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’ın iOS 18 güncellemesini 10 Haziran’da geliştiricilere sunması bekleniyor. iOS 18’in geliştiricilere sunulacak ilk beta sürümünün ardından, kamuoyuna açık beta sürümünün de temmuz ayında geleceği tahmin ediliyor. Söz konusu güncelleme ile bazı yeni özelliklerin de iPhone’lara gelmesi öngörülüyor. Sektör söylentilerini aktaran ‘MacRumors’ isimli internet sitesi, eylül ayında tüm kullanıcıların erişimine açılacağı tahmin edilen güncelleme ile gelecek 24 yeni özelliği derledi…

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?